RRI Tools Final Conference

Tid

21 november 2016–22 november 2016, kl. 12:00–16:00
Lägg till i kalender: iCal

Kategori

RRI Tools avslutande konferens och priscermoni för the European Foundations Award for Responsible Research and Innovation äger rum den 21–22 november 2016 i Bryssel.

Konferensen kommer att ge utrymme för diskussion och reflektioner kring hur RRI ska implementeras för att gynna ett mer öppet system för vetenskap och innovation.

rri_logo

Om RRI Tools

RRI Tools är ett treårigt projekt (2014–2016) som finansieras av EU-kommissionen under det sjunde ramverksprogrammet (FP7). Målet med RRI To16:00ols är att leverera en uppsättning digitala resurser – RRI:s verktygslåda – för att främja, utbilda, sprida och implementera RRI. Genom samarbete med alla intressenter siktar projektet i slutändan mot att skapa en gemenskap av användare i Europa, som ser till att verktygslådan fortsätter att användas, utvecklas och berikas. RRI Tools genomförs av en sammanslutning av 26 partnerorganisationer i 30 länder i Europa och koordineras av den spanska stiftelsen La Caixa.

Läs mer om konferensen HÄR.

Om du är intresserad av att delta vid konferensen, skicka ditt namn och några rader på engelska om varför du vill delta till [email protected].

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *