Formas Agenda 2030-konferens: En tid av kris och möjligheter

Tid

21 maj 2024, kl. 10:00–18:00

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2A, STOCKHOLM, 118 25
Lägg till i kalender: iCal

Kategori

Hur stärker vi Sverige som kunskapsnation och samhällets förmåga att hantera dagens och framtidens utmaningar? Formas konferens 2024 handlar om kunskap byggd på forskning och innovation som grund för ett framtidssäkrat samhälle.

Formas konferensen är en mötesplats för erfarenhetsutbyte som erbjuder många tillfällen till nätverksbyggande och kunskapsinhämtning. Under förmiddag finns möjlighet att i ett mindre format ta del av kunskap och samtal inom områden som rör Formas verksamhetsområden.

Från Vetenskap & Allmänhet deltar både projektledare Julia Brink och kommunikationsstrateg Lotta Waesterberg Tomasson under förmiddagen den 21 maj i seminariet om Framgångsfaktorer för projekt om forskningskommunikation:

  • Seminariet handlar om vilka framgångsfaktorer det finns för projekt som handlar om forskningskommunikation. Lyssna till lärdomar och medskick från ett urval av de finansierade Formas-projekten och utbyt erfarenheter med andra som är intresserade av att nå ut med kunskap och få forskning att göra mer nytta.

Under eftermiddagen är det samtal och framföranden från en bred skara av experter, forskare och beslutsfattare. Integrerat i de olika programpunkterna kommer bland andra Vetenskap & Allmänhets generalsektreterare Ulrika Björkstén göra inspel och ge reflektioner.

Du kan delta under dagen både på plats eller digital och på hela dagen eller delar av programmet. Läs mer och anmäl er här: https://www.formas.se/agenda2030


Om Formas Agenda 2030-konferens

Formas Agenda 2030-konferens är en del av en rad satsningar som Formas gör för att förmedla kunskap om aktuella frågor inom hållbar utveckling, miljö, areella näringar och samhällsbyggande.

Formas konferens samlar ledande röster från politiken, näringslivet, akademin och civilsamhället på scen och erbjuder många nätverkstillfällen för alla som deltar. Den 21 maj 2024 genomförs konferensen för femte gången.

Kommande arrangemang


Senaste VA-nyheterna

Förteckning över våra projektKontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *