VA arbetar sedan 2002 för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare. Vi är en liten organisation med mångfacetterad verksamhet, korta beslutsvägar och omväxlande arbetsuppgifter och tempo.

På kansliet i centrala Stockholm arbetar för närvarande tolv kommunikatörer, projektledare och utredare nära varandra i olika projekt.

Öppen ansökan

Ibland behöver vi förstärkning under arbetstoppar, främst för

Utredningsarbete inom ramen för VAs studier. Då söker vi i första hand disputerade personer med god analytisk förmåga och erfarenhet av liknande arbete.

och

Projektledning av seminarier och aktiviteter inom forskningskommunikation. Då söker vi personer med god organisationsförmåga, akademisk examen och erfarenhet av liknande arbete.

Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är nödvändigt för alla som jobbar på VA, liksom att ha lätt att kommunicera och samarbeta med andra.

Är du intresserad av framtida uppdrag hos oss? Välkommen att skicka din CV tillsammans med några rader om dig själv och något som du har skrivit (artikel, PM etc) till [email protected] .

 

Lediga tjänster:


| Vetenskap & Allmänhet

Digital kommunikatör – tjänsten tillsatt

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare och det omgivande samhället. Vi söker nu en digital kommunikatör på deltid (50%) under 2019.

Läs vidare

| Vetenskap & Allmänhet

Utredare – tjänsten tillsatt

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare och det omgivande samhället. Vi söker nu en utredare på heltid och tillsvidare till vårt kansli i centrala Stockholm.

Läs vidare

| Vetenskap & Allmänhet

Administratör – ansökan stängd

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare och det omgivande samhället. Vi söker nu en administratör på deltid (50%) under 2019.

Läs vidare

| Vetenskap & Allmänhet

TILLSATT – Utredare

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare. Vi söker nu en utredare på heltid till vårt kansli i centrala Stockholm.

Läs vidare