Jobba hos oss!

Jobb och praktik hos VA?

Jobba hos oss!

På kansliet i centrala Stockholm arbetar för närvarande tretton kommunikatörer, projektledare och utredare nära varandra i olika projekt.

VA arbetar sedan 2002 för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare. Vi är en liten organisation med mångfacetterad verksamhet, korta beslutsvägar och omväxlande arbetsuppgifter och tempo.

Öppen ansökan

Ibland behöver vi förstärkning under arbetstoppar, främst för

Utredningsarbete inom ramen för VAs studier. Då söker vi i första hand disputerade personer med god analytisk förmåga och erfarenhet av liknande arbete.

och

Projektledning av seminarier och aktiviteter inom forskningskommunikation. Då söker vi personer med god organisationsförmåga, akademisk examen och erfarenhet av liknande arbete.

Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska är nödvändigt för alla som jobbar på VA, liksom att ha lätt att kommunicera och samarbeta med andra.

Är du intresserad av framtida uppdrag hos oss? 
Välkommen att skicka ditt CV tillsammans med några rader om dig själv och något som du har skrivit (artikel, PM etc) till [email protected] .

Praktik

VA tar emot praktikanter året om. Vanligen är det doktorander som via sina universitet fått möjlighet att praktisera på en annan organisation, men vi välkomnar även praktikanter inom ramen för kandidat- eller masterutbildningar.

Läs blogginlägg från några av våra praktikanter.

Är du intresserad av att praktisera hos oss? 
Välkommen att skicka ditt CV tillsammans med några rader om dig själv till [email protected]Märk tydligt i mailet/anökan att det är praktik du söker.

Lediga jobb:

Vetenskap & Allmänhet söker ny generalsekreterare

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare. Vi söker en ny generalsekreterare eftersom vår nuvarande går vidare… Läs mer

Skapad:

2023-03-10 |

Uppdaterad:

2023-03-12 |

Kategorier:

Lediga jobb, Nyheter

Projektledare till Vetenskap & Allmänhet – tillsatt

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare. Vi söker nu en projektledare på heltid tillsvidare. (mer…) Läs mer

Skapad:

2022-12-23 |

Uppdaterad:

2023-03-13 |

Kategorier:

Lediga jobb, Nyheter

VA söker kommunikatör – tjänsten tillsatt!

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare och det omgivande samhället. Vi har sökt en… Läs mer

Skapad:

2022-07-12 |

Uppdaterad:

2022-10-19 |

Kategorier:

Lediga jobb, Nyheter

TILLSATT – Vetenskap & Allmänhet söker ekonomiansvarig/administratör

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet, forskare och det omgivande samhället. Vi söker nu en ekonomiansvarig/administratör på hel-… Läs mer

Skapad:

2021-12-17 |

Uppdaterad:

2022-04-28 |

Kategorier:

Lediga jobb, Nyheter
Läs alla inlägg

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]