Att vara brygga mellan forskning och politik – festskrift för ESO

Skapad:

2017-12-19

Senast uppdaterad:

2022-01-10

Hur är förutsättningarna för en forskningsbaserad politik? Var finns kunskapsluckor att fylla och vilka är framtidens samhällsproblem att lösa? Det är frågor som diskuteras i en festskrift utgiven till tioårsfirandet av Expertgruppen för Studier i Offentlig ekonomi (ESO).

 
I skriften medverkar tidigare finansminister Anders Borg, professor emeritus Lars Calmfors, professor Lars Hultkrantz, ESO:s kanslichef Lena Unemo och Vetenskap & Allmänhets generalsekreterare Cissi Billgren Askwall.

Dialog mellan forskare, folk och folkvalda – en förutsättning för förtroende är kapitlet skrivet av Cissi Billgren Askwall.

Ladda ner pdf här.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *