Cissi Askwall

Fotograf: Gustaf Waesterberg

Cissi Billgren Askwall

Generalsekreterare

Tel: 070-626 44 74
E-post: [email protected]


Jag är chef för VA och har ansvar för föreningens personal och ekonomi. Jag har också mycket kontakt med VAs medlemmar och berättar om vår verksamhet på konferenser och möten. Med en bakgrund som journalist och kommunikatör gillar jag att skriva, vara moderator och tala om forskningskommunikation och samverkan. Jag är även ordförande för European Science Engagement Association och sitter i styrelsen för Örebro universitet och Ideell Arena.

Så länge det inte är självklart för alla forskare att ha en dialog med andra delar av samhället och så länge det inte är självklart för alla att samhället behöver forskning för att utvecklas, så länge kommer VA att ha en uppgift att fylla.


Lägg till en kommentar

1 kommentar

  1. Cissi Askwall: Kommunicerad forskning räddar liv - Forskar Grand Prix |

    […] /Cissi Billgren Askwall, Vetenskap & Allmänhet […]

    Svara