Presentation av årets VA-barometer

Tid

15 december 2023, kl. 08:30–09:30
Lägg till i kalender: iCal

Kategori

Hur stort är svenskars förtroende för forskning? Var tar vi del av nyheter om forskning och hur ser vi på utvecklingen inom artificiell intelligens (AI)? Det är några frågor som besvaras i årets VA-barometer. Välkommen att vara med när resultaten presenteras!

VA-barometern undersöker sedan 2002 allmänhetens attityder till kunskap, vetenskap och forskare. Välkommen till ett frukostseminarium fredagen den 15 december kl. 08:30–09:30 där 2023 års resultat presenteras av Gustav Bohlin, utredare och bitr. generalsekreterare VA, och kommenteras av Susanna Baltscheffsky, vetenskapsjournalist, och Sanna Wolk, förbundsordförande SULF. Moderator: Erik Falk, utredare VA.

Seminariet är öppet för alla och kostnadsfritt. Det går att delta på plats på Nobelprismuseet i Stockholm eller se direktsändningen digitalt på www.v-a.se/live. Anmäl dig nedan!

Är du medlem i VA eller tillhör någon av VAs medlemsorganisationer? Då bjuder vi dig gärna på frukost före seminariet. Frukosten serveras från kl. 08:00 på Nobelprismuseet.

Praktisk information

Tid: Fredagen den 15 december, kl. 08:30–09:30. Frukosten serveras från kl. 08:00
Plats: Nobelprismuseet, Stortorget 2 i Stockholm.

Kontakta gärna Gustav Bohlin för mer information.

Anmäl dig här

Fill out my online form.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *