VA-barometern 2021/22 – frukostseminarium

Karta Otillgänglig

Datum & tid
14 dec 2021
08.30–09.30

Plats
Nobel Prize Museum

Lägg till i kalender
iCal


Hur stort förtroende har svenskarna för forskare? Hur intresserade är vi av forskning? Hur tar vi del av nyheter om forskning och vetenskap? Det är några frågor som besvaras i årets upplaga av VA-barometern. Se direktsändningen på www.v-a.se/live!

I VA-barometern undersöker Vetenskap & Allmänhet sedan 2002 allmänhetens attityder till kunskap, vetenskap och forskare. Välkommen till ett frukostseminarium tisdagen den 14 december kl. 08:30–09:30 där 2021 års resultat presenteras av Martin Bergman, utredare Vetenskap & Allmänhet och kommenteras av Erika Lanner, chef Nobelprismuseet samt Lars Truedson, journalist och föreståndare Institutet för mediestudier. Cissi Billgren Askwall, generalsekreterare på Vetenskap & Allmänhet är moderator. 

Seminariet är öppet för alla och kostnadsfritt. Det går att delta på plats på Nobelprismuseet eller se direktsändningen digitalt på www.v-a.se/live

Vi följer utvecklingen av pandemin och anpassar upplägget efter rådande restriktioner och riktlinjer. I nuläget hoppas vi att frukostseminariet kan genomföras på plats på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Är du medlem i VA eller tillhör någon av VAs medlemsorganisationer? Då bjuder vi dig gärna på frukost före seminariet. Frukosten serveras från kl. 08:00 på Nobel Prize Museum.

 

VA-brometern 20/21 hittar du här.

 

Mer information:

Kontakta Martin Bergman[email protected].


Lägg till en kommentar