Dela med dig under Forum för Forskningskommunikation

Skapad:

2022-08-23

Senast uppdaterad:

2022-10-17

Roligt, tankeväckande eller spännande? Det finns lika många sätt att berätta om forskning som det finns forskare och forskningskommunikatörer. “Dela med dig” om hur ni har gjort och inspirera kollegor runt om i landet!

Skicka in en film, max 1 minut lång, som beskriver vad ni har gjort senast den 30 september. Det kan vara ett initiativ som ni är extra nöjda med, något ni aldrig trodde att ni skulle kunna genomföra, eller något innovativt och kreativt. Vinnarna tar emot utmärkelsen under Forum för Forskningskommunikation (FFF) den 15 november.

Dela med dig-utmärkelsen instiftades 2021 för att lyfta fram lokala och regionala initiativ som berättar om forskning på ett kreativt sätt. Den allra första utmärkelsen gick till Magnotion – Orientation by Magnetism av Lund Vision Group, ett projekt som kombinerar konst och poesi för att berätta om Bogongfjärilens orienteringssinne. Se alla bidrag från 2021

Läs mer och skicka in ditt bidrag!

Om Forum för Forskningskommunkation

Forum för Forskningskommunikation är en kostnadsfri konferens som vänder sig till forskningskommunikatörer, forskare, journalister och andra som är aktiva inom, eller intresserade av, forskningskommunikation.

FFF 2022 arrangeras den 15 november. Konferensen projektleds av Vetenskap & Allmänhet och är ett samarbete mellan Forte, KK-stiftelsen, Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse, Kungliga biblioteket, Ragnar Söderbergs Stiftelse, Riksbankens Jubileumsfond, Stiftelsen för Strategisk Forskning, Vetenskapsrådet, Vinnova och Vetenskap & Allmänhet.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *