VA-dagen om Vetenskap & mångfald

Skapad:

2003-11-25

Senast uppdaterad:

2022-01-10

VA-dagen den 17 november 2003 i Nackas gamla Dieselverkstad var en stor succé. Tillställningen besöktes av mer än 180 personer som tog del av intressanta föreläsningar, seminarier och en god lunchbuffé.

Image

Här på hemsidan finns nu både bilder och texter från evenemanget tillgängliga. Läs frilansjournalisten Anne Nilssons text för ett komplett referat av alla punkter på det fullproppade VA-dagsprogrammet. Mattias Pettersson, som studerar på Retorikkonsultprogrammet vid Södertörns högskola, har i den andra texten nedan skrivit om sina intryck av VA-

dagen. Den sista texten är författad av Malin Berg, en av de nio ungdomar från MediaGymnasiet i Nacka som genom olika funktionärsroller hjälpte till att göra VA-dagen minnesvärd. Texten är en uppriktig skildring av författarens egna intryck av de ungdomsprojekt som presenterades på VA-dagen. Bilderna är antingen VAs egna eller fotograferade av elever från MediaGymnasiet i Nacka.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *