Webbinarium: Lär dig förklara din forskning på 4 minuter!

Karta Otillgänglig

Datum & tid
01 jun 2021
11.00–12.00

Lägg till i kalender
iCal


Planerar du att tävla i Forskar Grand Prix? Eller vill du bara bli bättre på att förklara för nära och kära vad det är du gör om dagarna? I juni bjuder Forskar Grand Prix in till ett webbinarium för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt.

ForskarFredag 2020. Peter Blaschke vid BTH Innovation Labs pratar med tittarna. Foto: BTH.

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska träffa allmänheten under ForskarFredag, eller om du bara vill ha tips på hur du kan göra din forskning mer lättillgänglig.

Datum

1 juni 2021, kl 11-12. Webbinariet hålls på svenska. 

Samma webbinarium arrangeras även på engelska den 2 juni, läs mer här.

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet på denna länk. Mötesverktyget vi använder är Zoom.

Varmt välkommen!


Anders Sahlman. Foto: Gustav Waesterberg.

Webinariet leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix sedan 2012. Han har även uppdrag för klienter utanför forskarvärlden. Sedan fyra år är han juryns coach i TV4:s Let’s Dance och han är även intervjuad i boken ”Five Stars” av den amerikanska författaren Carmine Gallo om hur forskare kan förklara sin forskning.


Lägg till en kommentar

2 kommentarer

 1. Katharina Reindl |

  Hej!

  Jag fick ett mail att det skulle också finnas ett webbinarium den 2 Juni på engleska. Stämmer det? Hur kan jag anmäla mig till den, om det finns?

  Tack och många hälsningar,
  Katharina

  Svara