Samskapande workshop – Spel om bioekonomi och hållbart mode

Karta Otillgänglig

Datum & tid
24 mar 2021
15.00–17.00

Lägg till i kalender
iCal


Vetenskap & Allmänhet, VA, ska tillsammans med elva europeiska partners utveckla ett utbildnings- och lärspel om bioekonomi. En del kommer att handla om hållbart mode och textilier. Välkommen att delta i en samskapande workshop för detta nya spel!

Spelet är en del av EU-projektet AllThings.bioPRO som vill öka intresset, dialogen och engagemanget för bioekonomi som en del i ett hållbart samhälle. 

Nya och gamla deltagare i vår fokusgrupp kommer att träffas för att brainstorma spelupplägg den 24 mars.

Vi söker intressenter inom hållbart mode och bioekonomi, gamers som gillar att spela online- och mobilspel, och dig som är intresserad av att skapa ett hållbart samhälle. Välkommen att vara med i denna eller andra workshopar framöver för att ta fram underlag till spelutvecklarna!

Vi söker dig som är 15 år och äldre och du behöver inte ha någon tidigare kunskap om bioekonomi. Deltagare får en värdecheck på 200 kr som tack.

Låter det intressant? Anmäl dig till [email protected] senast den 22 mars. 

Workshopen kommer att hållas digitalt via Zoom. Mer info skickas ut efter intresseanmälan.

Ta gärna kontakt med Lotta Waesterberg Tomasson eller Maria Hagardt på VA om du har några frågor.

Läs ett kort referat från förra workshoppen här.

Du kan följa projektet på Twitter: @AllThings_Bio, Facebook: @AllThingsBio, LinkedIn: @allthingsbio och läsa mer på projektets webbplats.

AllThings.bioPRO startade i september 2020 och avslutas i augusti 2023. Det finansieras av the Bio Based Industries Joint Undertaking under EU:s forsknings- och innovationsprogram Horizon 2020, GA No 887070.


Lägg till en kommentar