RRI Tools Final Conference

Laddar Karta...

Datum & tid
21 nov 2016–22 nov 2016
12.00–16.00

Plats
Sheraton Brussels Hotel

Lägg till i kalender
iCal


RRI Tools avslutande konferens och priscermoni för the European Foundations Award for Responsible Research and Innovation äger rum den 21–22 november 2016 i Bryssel.

Konferensen kommer att ge utrymme för diskussion och reflektioner kring hur RRI ska implementeras för att gynna ett mer öppet system för vetenskap och innovation.

rri_logoOm RRI Tools

RRI Tools är ett treårigt projekt (2014–2016) som finansieras av EU-kommissionen under det sjunde ramverksprogrammet (FP7). Målet med RRI To16:00ols är att leverera en uppsättning digitala resurser – RRI:s verktygslåda – för att främja, utbilda, sprida och implementera RRI. Genom samarbete med alla intressenter siktar projektet i slutändan mot att skapa en gemenskap av användare i Europa, som ser till att verktygslådan fortsätter att användas, utvecklas och berikas. RRI Tools genomförs av en sammanslutning av 26 partnerorganisationer i 30 länder i Europa och koordineras av den spanska stiftelsen La Caixa.

Läs mer om konferensen HÄR.

Om du är intresserad av att delta vid konferensen, skicka ditt namn och några rader på engelska om varför du vill delta till [email protected].


Lägg till en kommentar