Forum för Forskningskommunikation 2017

Laddar Karta...

Datum
20170510
13:00–17:30

Plats
Draken Folkets Hus, Göteborg


Den 10 maj är det dags för årets upplaga av Forum för forskningskommunikation! Se till att redan nu boka in datumet i din kalender.

FFF

I år firar vi femårsjubileum och det kommer vi såklart att fira lite extra. Årets upplaga går under temat tillit och bjuder på ett spännande program med det senaste inom forskningskommunikation. Hur når du ut med ditt budskap på ett snabbt och trovärdigt sätt? Hur lyckas du på bästa sätt och vilka fallgropar bör du undvika?

Internationella talare, framstående forskare och kända kommunikationsexperter kommer att finnas på plats. Den här dagen vill du inte missa!
Bland de medverkande finns

Visa upp ditt projekt!

Har du ett projekt, initiativ eller verksamhet som du vill visa och berätta om under Forum för forskningskommunikation? Välkommen att skicka in ditt förslag!

Vi kommer att välja ut några projekt/initiativ som får hålla en presentation på tre minuter inför ca 400 aktiva inom forskningskommunikation.

Läs mer och anmäl ditt projekt här

 

Boka in den 10 maj 2017 i din kalender! Vi ses i Göteborg!

Anmälan öppnar den 8 mars.
Arrangörer: Vetenskapsfestivalen i samarbete med forskningsråden Forte, Vetenskapsrådet och VINNOVA samt KK-stiftelsen, Mistra, Stiftelsen för strategisk forskning och Vetenskap & Allmänhet.

ny_platta_fff5


Lägg till en kommentar