Forum för forskningskommunikation 2020 – Från vision till verklighet

Karta Otillgänglig

Datum & tid
01 okt 2020
10.00–14.00

Lägg till i kalender
iCal


Torsdagen den 1 oktober är det dags för Nordens största konferens och mötesplats för dig som arbetar med forskningskommunikation – Forum för forskningskommunikation. Årets tema är ”Från vision till verklighet – Forskningskommunikation i ljuset av en pandemi” och eventet hålls digitalt.

Hur har ditt jobb påverkats under rådande Covid-19-pandemi? Vilka nya möjligheter ser du? Vilka problem? Hur möter vi den stora efterfrågan på aktuell forskning? Går det att kommunicera ovisshet? Välkommen att diskutera, utbyta erfarenheter, nätverka med kollegor från hela landet, lyssna till inspirerande talare och ta del av ny forskning.

Forum för forskningskommunikation är till för dig som jobbar med forskningskommunikation, eller som är intresserad av ämnet och vill veta mer. Konferensen pågår digitalt kl. 10–14. Efter lunch har du möjlighet att välja en av tre workshopar för att lära dig mer om hur du utvecklar din kommunikation i sociala medier, hur du presenterar och pitchar ditt projekt, eller hur du skapar en podcast.

Välkommen till Forum för forskningskommunikation 2020!

 

Anmäl dig här!


Program:


Lägg till en kommentar