Forum för forskningskommunikation 2018

Laddar Karta...

Datum & tid
18 apr 2018
Hela dagen

Plats
Draken Folkets Hus, Göteborg

Lägg till i kalender
iCal


Välkommen till Forum för forskningskommunikation 2018 – Nordens största konferens för forskningskommunikatörer

Den 18 april är det åter dags att samlas på Draken i Göteborg. Hur blir vi bättre på att kommunicera och sprida forskningsresultat? Och hur hittar vi smartare sätt att nå ut till nya målgrupper? Det är några av de frågor som kommer att diskuteras under dagen.

Alexander Gerber, Maja Horst, Eric Jensen och Emma Frans.

Anmälan till nordens största konferens för forskningskommunikatörer, Forum för forskningskommunikation, är nu öppen! I år med exklusiv förmiddagsworkshop med Dr. Eric Jensen.

Missa inte en unik chans att ta del av det senaste inom forskningskommunikation med bland annat professor Alexander Gerber från Tyskland och professor Maja Horst från Danmark, båda framstående forskare inom forskningskommunikation, liksom den uppmärksammade forskaren och författaren Emma Frans.

Utöver det spännande seminarier om nya vägar att nå ut med forskning. För fullständigt program gå in på Vetenskapsfestivalens hemsida.

För frågor, kontakta Jonas Martinsson, projektledare Göteborg & Co, på telefon 072- 255 70 14, eller e-post [email protected]goteborg.com.

Forum för forskningskommunikation genomförs för sjätte året i rad som en del av Vetenskapsfestivalen i Göteborg.

Ta del av filmerna från årets event.

 


Lägg till en kommentar