Forum för Forskningskommunikation 2022

Laddar Karta...

Datum & tid
15 nov 2022
13.00–20.00

Plats
Bryggarsalen

Lägg till i kalender
iCal


I år firar Forum för Forskningskommunikation (FFF) 10 år! Det firas den 15 november i Stockholm och online. Välkommen till en halvdagskonferens med inspiration från Sverige och världen. Dagen avslutas med ett kvällsmingel.

Klimatförändringar, pandemi, informationskrig och försvar – de senaste åren har forskare, forskning och vetenskap varit synliga i många sammanhang. Under Forum för Forskningskommunikation den 15 november 2022 är det kommunikatören och kommunikationsarbetet som står i rampljuset.

Forskningskommunikation för forskarvärlden och det omgivande samhället närmare varandra och bidrar till att skapa hållbara lösningar på samhällsutmaningar. Det är också en viktig pusselbit för att upprätthålla ett demokratiskt samhälle som motvikt till auktoritära rörelser, kunskapsmotstånd och desinformation. På FFF 2022 diskuterar vi förväntningar och krav på rollen forskningskommunikatör och hur professionalismen i yrket kan öka. Vi visar exempel på hur vi för ut forskningsresultat och tar upp relationen till media och journalister.

Välkommen att lyssna till inspirerande talare, ta del av innovativa projekt och praktiska verktyg. Oavsett om du deltar digitalt eller på plats kan du vara med i dialogen, nätverka och utbyta erfarenheter med andra deltagare. Konferensen avslutas med ett mingel där vi firar FFF 10 år!

”Dela med dig”-utmärkelsen

Har du eller någon i ditt nätverk ett spännande kommunikationsprojekt eller aktivitet ni vill visa upp? Det kan vara ett initiativ som du är extra nöjd med, något du aldrig trodde att ni skulle kunna genomföra, eller något innovativt och kreativt. Skapa en film på max 1 minut, texta den och skicka in till oss senast den 30 september. Läs mer här!

 

Mer information och anmälan

Boka in tisdagen den 15 november 2022 i din kalender! Konferensen pågår kl. 13-17, som sedan övergår i ett mingel som pågår fram till  kl. 20.

200 platser finns till den fysiska konferensen i Bryggarsalen vid Odenplan i Stockholm, obegränsat antal online. Allt deltagande är kostnadsfritt. OBS! Separat anmälan till kvällsminglet.

Mer information och anmälan hittar du här! 

Välkommen!

 

FFF logga


Lägg till en kommentar