Fokusgrupper: Hjälp oss att ta fram bättre läkemedelsförpackningar!

Laddar Karta...

Datum & tid
11 feb 2014
17.30–19.30

Plats
No Picnic

Lägg till i kalender
iCal


Projektet Smedpack syftar till att utveckla bättre läkemedelsförpackningar. Vi vill att de ska bli säkrare och enklare att använda. Som en del i detta arbete vill vi bjuda in dig till en gruppdiskussion och ta del av dina synpunkter. Vi vill gärna veta vad du tycker om våra förslag på nya och innovativa läkemedelsförpackningar!

Exempel på frågor som kommer att diskuteras är:

• Hur upplever du de nya förpackningarna? Vad är bra och dåligt?

• Hur föredrar du att handla och hantera läkemedel?

Dina tankar och åsikter kommer inte att kunna kopplas till dig som person. Vi är intresserade av att samtala med dig som är användare av mediciner, hjälper en anhörig med mediciner eller hanterar läkemedel i ditt arbete.

Gruppdiskussionerna äger rum den 11 februari klockan 17.30–19.30.

Plats för diskussionerna är hos projektpartnern No Picnic, på Storgatan 23c (ingång inne på gården) i centrala Stockholm. T: Östermalmstorg.

Vi bjuder på en matig macka i samband med diskussionen och som tack får du också en present! Anmäl dig via denna länk senast den 30 januari.
Du kan också anmäla dig direkt till Wille Kuha, projektledare, [email protected], 073-061 45 69.

Varmt välkommen!

Bild-till-FB-evenemang-alt-2

Vetenskap & Allmänhet är en av 23 projektpartners i Smedpack. Frågor om gruppintervjuerna besvaras av projektledare Wille Kuha på Vetenskap & Allmänhet: [email protected], 073-061 45 69.

Smedpack är ett stort samarbetsprojekt med partners från materialtillverkare och logistiker till apotek och slutkonsumenter. Smedpack handlar dels om materialutveckling, dels om konsumentmedverkan och hållbarhetsanalyser. Projektet finansieras av forskningsrådet Vinnova och leds av forskningsinstitutet Innventia AB, www.innventia.com. Frågor om projektet Smedpack besvaras av projektledare Erik Blohm på Innventia AB: [email protected], 08-676 71 22.


Kommentering är avstängd.