Vill du vara med och utveckla ett utbildningsspel om bioekonomi och hållbart mode?

Den ideella organisationen Vetenskap & Allmänhet, VA, ska tillsammans med elva europeiska partners utveckla ett utbildnings- och lärspel om bioekonomi där en del kommer att handla om hållbart mode. Vi söker nu dig som vill ingå i en fokusgrupp för detta nya spel.

Spelet är en del av EU-projektet AllThings.bioPRO som vill öka intresset, dialogen och engagemanget för bioekonomi som en del i ett hållbart samhälle. 

Till fokusgruppen söker vi intressenter inom hållbart mode och bioekonomi, liksom dig som gillar att spela online- och mobilspel och dig som är intresserad av att skapa ett hållbart samhälle. Välkommen att vara med i en eller flera workshopar för att ta fram underlag till spelutvecklarna!

Vi söker deltagare som är 15 år och äldre och du behöver inte ha någon kunskap om bioekonomi tidigare.

Fokusgruppen kommer att träffas två gånger under våren. Det första mötet äger rum online den 24 februari kl. 15.00-16.30.

Låter det intressant? Anmäl dig till [email protected] senast den 21 februari. 

Ta gärna kontakt med Lotta Waesterberg Tomasson eller Maria Hagardt på VA om du har några frågor.

Du kan följa projektet på Twitter: @AllThings_Bio, Facebook: @AllThingsBio, och läsa mer på projektets webbplats.

AllThings.bioPRO startade i september 2020 och avslutas i augusti 2023. Det finansieras av the Bio Based Industries Joint Undertaking under EU:s forsknings- och innovationsprogram Horizon 2020, GA No 887070.


Lägg till en kommentar

1 kommentar

 1. Preeti |

  Hi,
  I would love to be part of focus group but meeting at 15:00 is too early for a teacher!
  Mvh,
  Preeti

  Svara