Nytt och nyttigt på EU-Citizen.Science!

Skapad:

2020-09-09

Senast uppdaterad:

2023-06-08

EU-Citizen.Science är den europeiska portalen för medborgarforskning (citizen science). Portalen är till för alla som är intresserade av medborgarforskning – forskare, privatpersoner, beslutsfattare, lärare med flera.

På portalen finns mängder av projekt att delta i, resurser att fördjupa sig i, och – från och med idag – några spännande nytillskott. 

I diskussionsforumet kan alla som är intresserade av medborgarforskning utbyta erfarenheter och idéer med varandra. Den nya versionen av portalen innehåller också material för träning/utbildning i medborgarforskning, samt profiler för organisationer

Läs mer om EU-Citizen Science och VAs roll i projektet här

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *