Vill du bli bäst i Sverige på att prata om din forskning?

Nu öppnar N.Ö.R.D., deltävlingen för dig som vill vara med i Forskar Grand Prix, men inte har en deltävling nära dig. Skicka in en video med din presentation och var med och tävla om en direktplats till finalen!

Finalen i Forskar Grand Prix 2015.

Vill du utveckla din presentationsteknik och bli bättre på att förklara vad din forskning handlar om? Då bör du delta i Forskar Grand Prix! Lokala deltävlingar arrangeras på sju platser i landet under ForskarFredag, den sista helgen i september. Anordnas inte en Forskar Grand Prix-deltävling nära dig kan du i stället vara med i N.Ö.R.D. (Nationell Öppen Rikstäckande Deltävling) och tävla om en plats direkt i den nationella finalen.

Så här deltar du i N.Ö.R.D.:

Spela in en video där du presenterar din forskning på max fyra minuter, på svenska eller engelska. Om du går vidare till final får du personlig coachning av en retorikexpert för att förbättra din presentation och scennärvaro. Du får sedan presentera din forskning i Forskar Grand Prix-finalen på Nalens stora scen i Stockholm den 26 november. Vem vet, kanske vinner du förstaplatsen? Läs mer här!

Har du en deltävling nära dig?

Om du är verksam vid Blekinge tekniska högskola, Högskolan i Borås, Lunds universitet, Högskolan i Skövde, Mälardalens högskola, Stockholms universitet, KTH eller Karolinska institutet har du möjlighet att vara med i din lokala deltävling i anslutning till vetenskapsfestivalen ForskarFredag. Du får personlig coachning och tävlar om en plats i finalen mot 3-6 andra tävlande. Ta kontakt med  projektledaren vid ditt lärosäte eller skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person.


Lägg till en kommentar