Administratör – ansökan stängd

Skapad:

2018-10-23

Senast uppdaterad:

2023-02-13

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som sedan 2002 arbetar för att främja dialog och öppenhet mellan allmänhet och forskare och det omgivande samhället. Vi söker nu en administratör på deltid (50%) under 2019.

Om tjänsten

Vetenskap & Allmänhet, VA, utvecklar ny kunskap, anordnar aktiviteter, omvärldsbevakar, kommunicerar och påverkar! Våra projekt handlar bland annat om forskningskommunikation, medborgarforskning och public engagement, både i Sverige och internationellt. Vi tycker att vetenskap är viktigt – och angår alla!

Till vårt kansli i centrala Stockholm söker vi nu en administratör för visstidsanställning på 50 procent, under 2019. Vi räknar med att kunna förlänga anställningen (beroende av kommande finansiering).

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar samarbete, service, ordning och struktur. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Förbereda och vara värd vid evenemang
  • Administrera projekt och resor
  • Hantera fakturor
  • Underhålla och uppdatera vårt adress- och medlemsregister
  • Göra inköp
  • Vara mötessekreterare

Du har en avslutad gymnasieutbildning, erfarenhet av att arbeta med administration på företag eller annan organisation och är van vid att tala och skriva på svenska och engelska. Vi tror att du gillar att jobba ihop med andra, ha varierande arbetsuppgifter och lära dig nya saker.

Om oss

På kansliet arbetar kommunikatörer, projektledare och utredare nära varandra i många olika projekt. Du kommer att jobba med alla i olika grupperingar, men också individuellt. Du kommer att trivas extra bra på VA om du är intresserad av forskning och vetenskap, engagerad i samhällsfrågor och gillar kommunikation!

På Vetenskap & Allmänhets kansli arbetar för närvarande fem kvinnor och sex män. Vi eftersträvar mångfald vad gäller kön, ålder och kulturell bakgrund. Kollektivavtal finns. Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
senast den 12 november! Frågor om tjänsten besvaras av generalsekreterare Cissi Askwall, 070-626 44 74, [email protected].

VA söker även en digital kommunikatör på 50 %. De två rollerna kan kombineras men tjänsterna söks separat.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *