Digital guide om dialog med media

Skapad:

2017-12-01

Senast uppdaterad:

2023-05-09

”En tidig julklapp till alla forskare!” Så beskriver Anna Maria Fleetwood, Vetenskapsrådet, de fyra avsnitten med lärdomar och tips från seminarieserien Möt media, som nu finns publicerade på VAs webbplats.

I Möt media-seminarierna delade erfarna journalister och medievana forskare med sig av tips och erfarenheter inför en forskarpublik. Syftet var att inspirera forskarna att våga interagera med medier och ge sig ut i samhällsdebatten i större utsträckning.

I text och videoklipp finns nu råd och centrala budskap samlade i fyra avsnitt på VAs webbplats. I en gästkrönika introducerar Anna Maria Fleetwood, Vetenskapsrådet, avsnitten och berättar mer om seminarierna.

Seminarierna arrangerades under 2013–2016 av VA tillsammans med forskningsråden Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova, i samarbete med lärosäten runtom i Sverige.

Möt media – samlad kunskap från seminarieserien 2013 – 2016

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *