Helen Garrison

helen-bw

Helen Garrison

Projektledare/kommunikatör

Baserad i Storbritannien

Mob: +44 (0)7581 510 155
E-post: [email protected]


Jag jobbar som projektledare och kommunikatör på VA och bor i mitt hemland, Storbritannien, efter nio år i Sverige. Jag arbetar på VA med internationella projekt. Detta innefattar att utveckla nya projekt, göra ansökningar om medel, skriva artiklar och rapporter och även webb och översättningar. Jag är ansvarig för VAs internationella nyhetsbrev.

Forskning känner inga gränser och våra samhällsproblem kan inte lösas effektivt utan dialog mellan vetenskap och samhälle, både inom och över nationsgränserna. VAs internationella strategi bidrar till detta och ger oss olika perspektiv och inspiration i vårt arbete samt ger oss ökade möjligheter att sprida vårt arbete bredare.


Lägg till en kommentar