Anders Sahlman

anders-bw
Fotograf: Gustaf Waesterberg

Anders Sahlman

Projektledare

Mob: 070-734 07 85
E-post: [email protected]


Jag arbetar som moderator och projektledare, dels på Vetenskap & Allmänhet, dels i egna företaget Melker Media. Mina arbetsuppgifter är projekt- och processledning av konferenser och seminarier, utveckling av koncept och workshops, t.ex. i kommunikation för forskare.

På VA arbetar jag med våra Almedalsaktiviteter, vår årliga konferens VA-dagen och finalen för tävlingen Forskar Grand Prix.

All forskning förtjänar att kommuniceras. På så sätt får forskaren mer återkoppling på sin forskning, man möter nya frågor som man inte tänkt på tidigare, man tvingas tänka efter vad kärnan i sin forskning är – vilket sammantaget leder till ökad kvalitet på forskningen! På VA funderar vi ständigt över nya sätt på hur forskare kan samtala med allmänheten.


Lägg till en kommentar

1 kommentar

  1. Fräckt, fängslande, förståeligt om forskning på fyra minuter – Final i Forskar Grand Prix 29 nov - Forskar Grand Prix |

    […] allmänheten förstår. Hur ska samhället annars kunna dra nytta av forskningens framsteg? säger Anders Sahlman, projektledare på VA. Tillsammans med forskningsråden Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova […]

    Svara