Vad är vetenskap för dig?

Skapad:

2010-09-22

Senast uppdaterad:

2022-01-10

VA vill veta hur du ser på forskning! Klicka här för att delta i en internationell enkätundersökning.

Image

Undersökningen syftar till att bättre förstå publiken vid populärvetenskapliga arrangemang. Resultaten sammanställs och presenteras under hösten 2010.

Enkäten är en del i EU-projektet 2WAYS som utvecklar innovativa och interaktiva sätt att presentera forskning inom “life Science”. Tillsammans med forskare vid Karolinska Institutet, Stockholms improvisationsteater och vetenskapsfestivalen i den polska staden Wroclaw har VA utvecklat en teaterföreställning om astma och allergier som har premiär under ForskarFredag i Stockholm.

VA är en av 31 partners i 2WAYS, som engagerar vetenskapsfestivaler, science centres, universitet och forskare i 17 länder. I projektet ingår även att arrangera ett vetenskapsparlament där gymnasieungdomar diskuterar olika etiska aspekter av ”life science”.

Mer om 2WAYS

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *