Bokmässesamtal i repris på UR

Skapad:

2010-09-29

Senast uppdaterad:

2022-01-10

Bokmässan är fantastisk! Men det är ju så mycket man vill se och så lite man hinner med. Turligt nog var UR där och filmade. De har nu bokat upp hela Kunskapskanalen från i morgon kl 9:30 till söndag kväll för sändningarna.

Du som inte hade förmånen att få vara på plats – ta chansen och kika på åtminstone en del av alla spännande programpunkter! Hela tablån finns här. Materialet kommer också att finnas tillgängligt på UR Play i efterhand.

VAs samtal med Sören Holmberg och Eva Swartz sänds på fredag kl 15:35 och på söndag 11:30.

Kunskapsbloggen bloggade direkt från Forskartorget.

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *