Informera mera!

Jag noterade just, genom ett teknikens lilla under (pingback heter just det här ”undret”), att Siri Wikander på bloggen Nattens bibliotek riktar en uppmaning till forskarvärlden – i synnerhet Karolinska institutet, men även andra – att informera om sina forskningsresultat.

Hon frågar också efter länkar till forskare som bloggar eller på andra sätt kommunicerar sin forskning på nätet. Jag vet att ni är den hel hoper därute – gå dit och ge er tillkänna!


Lägg till en kommentar

0 kommentarer

 1. Nattens bibliotek |

  Tack för puffen!
  Nu har jag lagt upp en RSS på v-a-bloggen!
  /Siri

  Svara
 2. VA-bloggen · ODE till vetenskapen |

  […] Härom dagen skrev jag om Siris uppmaning till alla forskare att kommunicera mera om sin forskning. I en av kommentar på hennes blogg nämnde jag att de strukturer som forskare befinner sig i inte direkt underlättar kommunikation och samverkan. Incitament i form av finansiering eller meritvärde saknas i hög grad. […]

  Svara