VA-dagen 2006 om samspelet vetenskap – politik

Skapad:

2006-11-08

Senast uppdaterad:

2022-12-19

Skrattsalvorna fyller teatern på Dramatiska institutet när VA-dagen inleds med ett möte mellan ”landstingsrådet” och ”professorn i teoretisk arbetslöshetsträning med fokus på jämställdhet ur genusperspektiv”; en sketch som mitt i prick gestaltar nidbilden av lokalpolitikern och forskaren.

Ja, hur är relationerna mellan forskare och politiker? Det handlar VA-dagen 2006 om. Och inför de drygt 200 gästerna fortsätter skådespelarna Peder Falk och Helge Skoog att improvisera på temat. Publiken hjälper dem med nyckelord. Inledningen knyter samman dagens tema med lokalerna man gästar, Dramatiska institutet i Stockholm.

/Erika Ingvald, frilansjournalist

Kontakt

Vetenskap & Allmänhet

[email protected]

Cissi Billgren Askwall

[email protected]